Titta vem jag träffade…

Jag jobbar för fulla muggar med att få Lidingövallen och Sportmässan ska rulla på bra under fena helg med Lidingöloppet. Jag är lite utav den huvudansvarige på Lidingövallen och det har gått bra än så länge. Glada löpare, trevliga funktionärer och otroligt hjälpsamma! Mitt i smeten stötte jag ihop med Ulrika Johansson.

20110924-090212.jpg

Isabellah Andersson

20110924-090235.jpg

Uppbyggnad av Nummerlappstält och vallen på torsdagen.

20110924-090314.jpg

2 Comments

  1. Bohaa ha ha haaa!! det var en kul bild. Hjälp så jag ser ut :-D

    Reply
    • Du ser ju fin ut! En liten och hård mage:-) det var himla kul att träffa dig där i smeten. Kram “lillasyrran”

      Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>