Hälsning från Fuerteventura

Vädret är helt okej, men lite mer sol skulle inte skada. Men jag ska inte klaga då det är perfekt träningsväder. Löpningen har gått bra, dock tycker jag att löpmöjligheterna är lite för tuffa på så vis att det går bara uppför en bra bit för att sedan gå nerför. Dessutom är det bitvis väldigt svårsprunget med sand som man sjunker ner i, annars en fin miljö att springa i. Simbassängen ligger utomhus och är lång (50m). Detta tillsammans med solsken igår gjorde att gårdagens pass blev härligt! Frida och jag har även besökt gymmet som har både skivstänger, hantlar och en drös med maskiner. Med andra ord gick det alldeles utmärkt att köra styrka och alternativ träning på cykel, rodd eller crosstrainer när vi har haft det.
Idag sprang vi innan frukost, för att undvika att springa när det är som varmast. Det gick bra, men vi blev skrämda av en jättestor hund och fick oss båda en chock. Båda trodde för någon sekund att vi skulle bli attackerade och den rädslan som infann sig tog lite på krafterna om man säger så. Fridas pulsklocka visade en puls som överskred hennes normala maxpuls med 20 slag….inte illa! Efter löpturen blev det en stor frukost med både bacon, ägg, youghurt och frukt, mums!

Killarna, Oller Walleräng, Johan Wallden och Karim Mohammadi är också här på Fuerteventura. Ikväll har Frida och jag tänkt utmana dem på M.I.G. Vi får se vilka som vinner….?

1 Comment

  1. Coolt – hoppas träningen gick bra!

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>