Äntligen ett långpass!

Nu bär det snart av hemåt….

Idag sprnag jag mitt värsta långpass någonsin. Det var både blåsigt och den varmaste dagen på hela veckan. Jag och Frida Flodström fick oss en rejäl utmaning kan man lugnt säga, även Johan Wallden upplevde detta. Visserligen är det bra träning med kuperat men det skulle underlätta om vi kom upp för backarna utan att blåsa bort. Det kändes som om vinden skulle putta ner mig för backen när jag väl kommit upp. Dessutom är vissa av backarna låååååånga! Samtidigt som de är långa så är underlaget sand blandat med rullgrus så fästet är inte det bästa vilket gör det lite tuffare för fötterna. Men vi överlevde:) Och kroppen fick sig ett behövligt bad i havet efteråt, underbart!

Det tog ett tag innan jag återhämtade mig från mina 90 minuters löpning. Kändes som om allting gick i slowmotion efter dagens pass. Kan säga att en pizza och ett glas cola gjorde susen efter badet. Sen blev det en siesta på det och nu känner jag att jag är redo för morgondagens wetvestpass, som blir det sista träniingspasset innan avresa. Ja, som sagt i morgon åker gänget hem med några bra träningsdagar i bagaget och ny energi. Kan förstås inte säga om det gäller alla, men jag vet att det gäller mig och Frida.

Dags att packa och titta på en film med min kära rumskompis!

3 Comments

 1. Hur gick det efter träningslägret? Kom ni hem?

  Reply
  • Jo då vi kom hem…fast man kan ju undra eftersom jag inte lagt upp något..:(
   December månad var fullpackad med saker men nu ligger jag på läger i Kenya, så nu finns det tid att visa er hur träningen går!

   Reply
 2. Coolt!

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>