Nordiska Kompaniet

Nordiska Kompaniet

God eftermiddag!
Sitter på NK Servicecenter. Kan ni tänka er att det är väldigt lugnt här trots julhetsen som pågår i resternade delar av huset. Visst kommer det kunder hit och ställer frågor, men oftast handlar det om att köpa presentkort och det säljs i en separat liten shop under juletider. Det medför att vi på NK servicecenter får det lite lugnare.
Jag slutar kl 16 sen ska jag handla mina julklappar…tillsammans med alla andra, jippi!
Jag ska köpa till min faster och mina farföräldrar, sen ska jag och en kompis ut och käka middag. Tänkte fira min födelsedag några dagar i förväg. Jag är ruskigt sugen på en stek med klyftpotatis *mums*

Nu är det dags att göra ett utrop om hur man kan se Åsa karda ull i Åsas Tomtebod. Sen ska jag kolla om det finns någon god chokladvit kvar. Vi brukar ha lite gott i gott gott bakom kulisserna för att hålla humöret upp. Tänk vad lite socker kan göra.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>