God fortsättning

God fortsättning

Då har julen passerat..även detta år. På julafton var jag ute med flåsmannen och Alf på ett långpass. Dessa grabbar är något starkare på långlöpning än vad jag är och underlaget gjorde det inte lättare för mig. Det kändes verkligen som jag tog ett steg fram och två bak, fast så illa var det nog inte. Vi höll ett bra tempo och vi fick ihop 2mil. Snacka om att julskinka satt mitt i prick sen på julbordet:D
Det blev lite mer än bara julskinka… men innan dess skulle jag slå in alla klappar och även äta lite julgröt till lunch. Sen bar det av mot julbordet på Hasselbacken . Det var andra året vi åt julbord ute med familjen och det blev lyckat även i år!
Det är skönt att slippa all disk och för mina farföräldrar som börjar närma sig 90 år kan det vara trevligt att komma ut och se lite folk samt testa något nytt på äldre dar. Det bjöds på sill, gravad/rökt lax, potatis, köttbullar m.m. Det bästa är väl ändå julskina på knäckebröd och sillen måste jag säga var supergod. Jag gillade kräftsillen och slottssillen.

I vår familj har vi som tradiotion att dela ut julklappar på kvällen, vilket har lett till sena julaftonskvällar…men ju äldre vi barn (jag och min bror) blivit så ligger det färre klappar under granen och då tar dte inte lika lång tid. Samtidigt som det är färre rim, vilket jag tycker är trist, för det piggar upp stämningen. I år tog det inte så lång tid, vilket var tur för framåt midnatt började min kropp säga godnatt – med 2 mil i kroppen och matkoma så var jag trött.

Dagen efter var det upp å hoppa för att springa en runda och sedan packa flyttkartonger hela dagen. Har bott inne i stan i ett år, men nu flyttar jag tillbaka Lidingö. Det jag trodde skulle ta några timmar tog hela dagen…hur kunde jag ha så mycket?
Igår fick jag in allt i skåpen och monterade ihop nyinköpta möbler, så nu känns det som ett hem. Hade först bara en säng och en 6-8st flyttkartonger…det kändes sådär:) Nu saknas gardiner och takbelysning, i övrigt börjar jag känna mig som hemma, men självklart saknar jag stan med alla dessa fördelar att vara nära “där allting händer”. Fördelen med Lidingö är att jag kan nu springa till Bosön och Lidingövallen, eller cykla utan att vara trött innan träningen ens har börjat.

Dags att fortsätta med mina uppgifter här på KI, sen blir det massage.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>