Sverigekläderna på!

20130625-093827.jpg

Tävlingen i Nijmegen, Holland, gav kroppen en push i rätt riktning. Det är bra att köra distanser kortare än sin huvudsakliga gren…okej även att köra längre såsom 3000m/terräng. Där är jag inte lika flitig men jag jobbar på det.
Nu var det 800m som satte speed på benen och det visade sig fungera bra i uppladdningen för Göteborgs GP. Jag sprang 1500m och gjorde min 6:e snabbaste tid någonsin, samt snabbaste loppet för mig sen 2011(inomhus).
Det kändes kontrollerat och bra under hela loppet. Tyvärr fick jag en knuff vid 1200m som bidrog till några steg på gräset, vilket gjorde att jag tappade kontakten med täten. Efter loppet kände jag att det finns mer, nu vill jag bara få ett till lopp med bra fart och bra väder!
Detta lopp ledde till att jag blev uttagen till LagEM – Europacupen. Med andra ord, det blev dags att inviga de nya Sverigekläderna!

På bild ser ni Mattias Jons (tyvärr ett halvt huvud..), Erika Jarder och mig själv. Innan vi åkte till Dublin för LagEM fick vi + Kim Amb visa upp kläderna för fotografen Ryno Quantz.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>