Ett stort tack!

Ett stort tack!

Tack vare stödet jag fått från Craft, Xkross, min klubb IFK Lidingö m.fl. har jag lyckats ta mig tillbaka efter diverse skadebekymmer. Ett otroligt stöd! Tack!

Ny med lite nya inslag och fortsatt bra återhämtning mellan jobb och träning ska jag sätta ytterligare lite sprätt på kroppen, nya tider på 1500m och 800m nästa år.

Träningen har trappats upp och det märks att grundträningen är igång. Saknaden av mjölksyrapassen, spikskorna och snabbstyrkan gör sig påmind när man läser programmet…distans, distans, minutintervaller, våtväst, cirkelträning och mina älskade 8x1000m. Men vad gör man inte för att i det långa loppet orka springa flera snabba intervaller framöver och självklart springa snabbt på kommande tävlingar!

Det är nu man lägger grunden för en hel tävlingssäsong nästa år! En grundkondition som nu ska förbättras ytterligare och när jag sätter på mig spikskorna vid nästa säsong är drömmen och ambitionen att pressa tiderna ännu mer från årets comeback.

Foto: Marcus Åberg


Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>