Vårkänslor & färgglatt från Craft!

Löpning på Lidingö

Löpning på Lidingö

Kom hem från Sydafrika med så mycket energi! Vilka underbara 3 veckor. Träningen rullade på, benen kändes bra, kroppen började hitta sitt rätta jag mot slutet och huvudet stärktes. Nästan lite nervös att skriva så, eftersom när något går bra känns det alltför ofta att det kommer något bakslag för min del….

Men peppar peppar…ta i trä, så fortsätter träningen att rulla på. Visserligen åkte jag på en liten känning i vänstra baksidan. Har känt att baksidan varit lite tight, men veckan innan ISM testade jag lite sprint (3x7x50m) och då blev det något värre. Till min glädje ingen bristning. Det kommer från ryggen, då en sjukgymnast såg att jag hade en benlängdsskillnad på 2cm. Insåg då att bara för att man är tight/stel i baksidan behöver inte orsaken vara där utan den kan komma från ryggen. Fick snabbt hjälp utav en kiropraktor och en sjukgymnast. Redan efter en vecka såg det bättre ut i ryggen och jag kör mina små ryggövningar varje dag. Började med små pluttövningar (dom jag kallar dem) men nu, redan 3v senare, har jag avancerat!

Har sprungit sprint igen och baksidan känns mycket bättre. Steget känns även som om det får mer kraft. Toppen att jag fann detta nu. Finns tid att jobba på detta samtidigt som träningen fortsätter rulla mot sommaren. I övrigt har det varit en  perfekt vinter på ett sätt, löpningen i skogen har inte varit några problem, samtidigt som jag inte alls hade haft något emot lite skidåkning som alternativ träning istället för poolen, cykel eller crosstrain. Längtar till att värmen börjar infinna sig lite också för då kan jag börja använda mina nya vår/sommar-kläder från Craft Sportswear på riktigt! Det kommer att bli en härlig vår och jag kommer att svischa förbi i spåren med dessa färgglada kläder.

Craft vårkollektion

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>