En vanlig dag med min bästa kompis

20140412-224225.jpg

Oftast börjar min dag med en distanrunda, inte alltför tuff träning. Ibland lite högre tempo än andra morgnar. Håller mig inte strikt till farten, om det står 4:20/km men jag känner att idag är en dag som är tung då gör det inget om jag håller 4:50/km. Genomblödningen är då viktigare.
Andra morgnar startar jag dagen med alternativ träning, oftast i form av våtväst. Min väska packas kvällen innan och är oftast redo med löparskorna, våtvästen om kroppen skulle kännas för sliten, pulsklockan, vätska – idag var det reload från Vitaminwell. Andra saker som alltid finns med är tejp, sax, duschgrejer och två olika par av strumpor. Glömde det viktigaste! Självklart träningskläder. Kläder med känsla från Craft. När jag klär på mig inför träningen känner jag mig proffsig, vilket ger mig en kick inför träningen. Går in med en annan inställning till passet. Att känna sig proffsig gör i alla fall mig – kan inte tala för alla- säkrare på det jag gör.

Ja, det är vad min träningsväskan är packad med inför morgondagens pass. Imorgon behöver väskan endast rymma saker för ett pass, men 5 dagar i veckan ligger dubbeluppsättning där i. Alltid redo :)

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>