Italien, vågläger 2015

  

Årets vågläger bar av mot Italien. Skönt med omväxling, ville verkligen inte till Albuferia igen. Inget ont om Portugal, Albuferia, men omväxling förnöjer! 

I år är jag och kastsrgruppen (Kim Amb, Anna Wessman + ngr fler) i en liten stad 30km från Pisa. Lilla staden heter Marina di Pietrasanta. Åt ena hållet ligger havet åt andra bergen. Soluppgången på bilden gör mig så glad och harmonisk. Älskar vyerna som det bjuda på här. Jag kunde inte njuta av dem på vägen till Florens eftersom jag var chaufför men det lilla jag såg var väldigt vackert. Och vyerna från balkongen och arenan säger tillräckligt. Vi trodde vi såg snö i bergen men det är tydligen marmor gruvor, se om vi gör ett besök i Carrara. 

Träningen rullar på för gruppen och första veckan bjöd på bra väder, sol och värme. Andra veckan lite sämre men fortfarande ljummet i luften. Maten består av pasta…pasta..pizza..pasta och så någon risotto. Inte konstigt att vi (först och främst kastarna) var jäkligt sugna på något annat igår…T.ex på hamburgare. Tur att vi hittade gyllenefågeln. Ibland smakar faktiskt en burgare riktigt gott. Så vad passar inte bättre än denna t-shirt då?

  
Ciao ciao so long! 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>