3x3min och min nya leksak

Idag blev det en lång dag på jobbet. Jag hann faktiskt till kl 9.00 imorse. Jag började med att ta fram lösningar som måste tina innan jag kan förbereda för analyserna vi skulle köra. Vi skulle mäta enzymaktiviteten på celler, vilket är ett rätt monotont arbete. Fast det finns en fördel och det är att man får resultat direkt. Det är inte alltid man får, utan oftast är det många steg innan man vet om metoden man navänder gått rätt till. Har den inte det så kan man stå där med blanka papper…det krävs tålamod. Jag tycker mitt tålamod testas varje dag, just nu är det foten som testar mitt tålamod. Snart kommer det vara min jobb, för vi ska börja med en ny analys och den har inte alltid gett resultat…så vi får väl se hur mycket mitt tålamod tål. Tur är att jag har klarat skador tidigare och jag har klarat motgångar på labbet (under min D-uppsatst) tidigare, så det här klarar jag också.

Idag var det dags för 3x3min med 1 min gå vila. Jag valde att cykla på min nya leksak till Grönsta Gärde och där utföra kvällens träning.

Jag känner ingenting när jag springer men ställer jag mig med tyngd på höger fot så värker det till bak på hälen. Det ömmar precis där slemsäcken sitter. Så jag tror det är slemsäcken som är irriterad, men det som felar här är att det känns ingenting när skon trycker på där bak. Huvudsaken är att det inte känns något när jag joggar. Efter den korta, men underbara löpningen körde jag allmänstyrka och balansövningar. Sen gick jag och satte mig på piren vid Askrike båtklubb. Det var skönt att sitta där, dricka min blåbärssoppa och smaska på en bar från Enervit, innan jag cyklade hem för att laga middag. Nu är det läggdags. Imorgon en ny dag på jobbet, och just det! Imorgon tänkte jag gå till Runner’s Store för att ett par nya skor. Mina Adizero tempo är 6 månader gamla nu = dags att byta. 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>